Menu

Algemene voorwaarden

Hier staan de algemene voorwaarden van Wilma Natuurlijk beschreven. Ook zijn deze voorwaarden te lezen tijdens het bestelproces. Door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

De sieraden

Het aanbod van Wilma Natuurlijk wijzigt regelmatig en geldt zolang de voorraad strekt. Als er een sieraad niet meer voorradig is, wordt dit bij het product vermeld op de website of is het niet meer te zien. Vergissingen of fouten in het assortiment zijn niet bindend voor Wilma Natuurlijk.
Ondanks dat de materialen in de sieraden zorgvuldig zijn behandeld en verduurzaamd, is de oorspronkelijke vorm en/of kleur niet levenslang gegarandeerd. In deze algemene voorwaarden staat beschreven hoe de sieraden het beste onderhouden kunnen worden onder het kopje 'Onderhoud'.
Ook is er de mogelijkheid dat de kleuren die worden weergegeven niet precies overeenkomen met de daadwerkelijke kleuren van het sieraad. Dit kan afhankelijk zijn van de instellingen van de computer en/of het beeldscherm.
De producten worden zo nauwkeurig mogelijk omschreven. Bij onduidelijkheden wordt aangeraden contact op te nemen met Wilma Natuurlijk.

Overeenkomst

De overeenkomst komt tot stand zodra er akkoord wordt gegaan met de algemene voorwaarden en de bestelling betaald.
De betaling vindt plaats in een veilige webomgeving. De bestelling is geaccepteerd wanneer er een bevestigingsmail is verstuurd. Zolang dit niet is gebeurd, kan de overeenkomst geannuleerd worden.
Als tijdens de verwerking van de bestelling blijkt dat het sieraad niet meer op voorraad is, wordt er een mail verstuurd. De overeenkomst vervalt voor de artikelen die niet leverbaar zijn, het gehele aankoopbedrag wordt dan teruggestort.

Prijzen en betaling

Tijdens het bestellen worden de prijzen die op dat moment gelden, getoond, dit onder voorbehoud van fouten. Alle prijzen staan vermeld in euro’s, de BTW wordt hierbij apart vermeld.
Betaling is mogelijk via IDeal en creditcard vooraf of per factuur achteraf. Bij betaling per factuur dient het gehele aankoopbedrag binnen twee weken na datum van de factuur te zijn overgemaakt op de bankrekening van Wilma Natuurlijk. Wanneer de factuur, na herinnering, niet wordt betaald zal er een incasso-bureau worden ingeschakeld.

Verzending

Elke bestelling wordt zorgvuldig behandeld en uitgevoerd. Nadat Wilma Natuurlijk de bestelling heeft ontvangen, wordt deze binnen drie werkdagen naar het opgegeven afleveradres via Post NL verzonden, tenzij er akkoord is gegaan met een andere leveringstermijn of uitzonderingen. Wanneer er sprake is van uitzonderingen, zal dit vermeld worden op de website. Hierbij kan gedacht worden aan een vakantieperiode of onvoorziene omstandigheden.
Aan de levering zijn verzendkosten verbonden. Deze zijn te zien tijdens de plaatsing van de bestelling. Elke bestelling die binnen Nederland wordt verzonden, heeft een vast tarief van € 1,95 per te verzenden bestelling. Ook is het mogelijk om een bestelling te verzenden naar België, Frankrijk, Groot-Brittannie en Duitsland. Hiervoor wordt een standaardtarief van € 4,50 per verzending gerekend.
Voor verzendingen vanuit een ander of naar een ander land dan bovengenoemde, dient de klant contact op te nemen met Wilma Natuurlijk via info@wilmanatuurlijk.nl. Wilma Natuurlijk neemt dan contact op met de klant door middel van een persoonlijk bericht waarin de aangepaste verzendkosten en betaalinstructies worden vermeld. Wanneer de betaling is ontvangen door Wilma Natuurlijk, zal de bestelling worden verzonden.
Wilma Natuurlijk stuurt een e-mail naar de klant wanneer de verzending is gestart. Omdat de bestelling door de brievenbus past, wordt er geen gebruik gemaakt van pakketpost en is er ook geen Track and Trace code beschikbaar. Indien de klant dit wel wilt, kan hier wel gebruik van worden gemaakt door dit kenbaar te maken door een mail te sturen naar info@wilmanatuurlijk.nl. De extra kosten worden hiervoor dan apart in rekening gebracht.
Wanneer er geen mogelijkheid is tot bestelling, zal dit ook vermeld worden op de website. Hierbij kan gedacht worden aan onvoorziene omstandigheden als ziekte of afwezigheid.
Voor levertijden van de verzenddiensten, wordt verwezen naar de informatie van PostNL.

Verpakking

De sieraden worden verpakt in een stevig doosje waarin het sieraad op een kussen van foam ligt. In deze verpakking blijft het sieraad mooi en goed beschermd. Deze kan worden gebruikt om het sieraad in te bewaren wanneer het niet gedragen wordt. De bestelling wordt verstuurd in een papieren luchtkussenenvelop.

Ontbindingsrecht

Nadat de bestelling door de klant is ontvangen, heeft deze maximaal veertien (14) dagen de tijd om gebruik te maken van het ontbindingsrecht. Zonder opgaaf van specifieke reden mag van de koop worden afgezien. Om hier gebruik van te maken dient dit kenbaar worden gemaakt aan Wilma Natuurlijk. Dit dient te gebeuren via het versturen van een mail naar info@wilmanatuurlijk.nl.
Nadat dit is gedaan, heeft de klant maximaal veertien (14) dagen de tijd het artikel terug te sturen. Hierbij mag het ontbindingsformulier ingevuld mee gestuurd te worden óf vooraf verstuurd te worden naar info@wilmanatuurlijk.nl. De kosten van de terugzending zijn voor de klant. Wilma Natuurlijk  adviseert voor de zekerheid een bewijs van verzending te vragen bij het postkantoor/plek van verzending.
De overige kosten (de eerste verzendkosten en de aankoopprijs) worden door Wilma Natuurlijk volledig vergoed. Deze vergoeding vindt plaats, binnen veertien (14) dagen nadat Wilma Natuurlijk het ingevulde ontbindingsformulier heeft ontvangen.

Stuur het retourpakket naar:

Wilma Natuurlijk
Koekendorpseweg 1a
3214 LE Zuidland

Stuur het formulier mee of stuur dit naar info@wilmanatuurlijk.nl.

Uitsluiting ontbindingsrecht

De sieraden dienen onbeschadigd, schoon en ongebruikt te zijn.
Oorbellen zijn vanwege hygiënische redenen uitgesloten van het ontbindingsrecht.
Wanneer het artikel bij ontvangst beschadigd is, tijdens of door verzending, kan de klant ook gebruik maken van het ontbindingsrecht of het artikel retourneren en/of ruilen. Gebruik hiervoor of het ontbindingsrechtformulier (zie deze link) dat tevens gebruikt wordt als het retourformulier.

Retourneren of ruilen

Na ontvangst van de bestelling heeft de klant veertien (14) dagen de tijd om een artikel te retourneren volgens het ontbindingsrecht. Om hier gebruik van te maken dient een bericht te worden verstuurd naar info@wilmanatuurlijk.nl. Het liefst met het formulier, ingevuld, hierbij als bijlage.
Het sieraad dient daaropvolgend teruggezonden te worden. De sieraden dienen in originele staat te zijn, niet beschadigd en schoon, en in de oorspronkelijke verpakking. Meer informatie over het ontbindingsrecht staat in deze algemene voorwaarden onder ‘Ontbindingsrecht’.

Ruilen

Als de klant het artikel wilt ruilen, dient deze een mail binnen veertien (14) dagen na ontvangst van het artikel te sturen naar info@wilmanatuurlijk.nl. Het liefst met het formulier, ingevuld, hierbij als bijlage. Wilma Natuurlijk maakt daaropvolgend een creditnota die digitaal wordt verzonden naar de klant en zorgt ervoor dat het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) binnen veertien (14) dagen na ontvangst van de melding wordt teruggestort. 
De klant dient een nieuwe bestelling op te geven via www.wilmanatuurlijk.nl. Dit wordt een nieuwe bestelling met een nieuw ordernummer.
Het artikel dat als retour is aangemeld, dient binnen veertien (14) dagen na de melding te worden verstuurd, voldoende gefrankeerd (met PostNL) teruggezonden te worden. 
De sieraden dienen in originele staat te zijn, niet beschadigd en schoon en in de oorspronkelijke verpakking te zitten.
Aangeraden wordt om voor de terugzending een bewijs van verzending te vragen.

Stuur het voldoende gefrankeerde retourpakket naar:

Wilma Natuurlijk
Koekendorpseweg 1a
3214 LE Zuidland

Het formulier kan worden verzonden naar info@wilmanatuurlijk.nl.

Frankeren retourzending

De verzendkosten en risico van het retourneren zijn voor eigen rekening van de klant.
Wilma Natuurlijk adviseert voor de terugzending een bewijs van verzending te vragen.

Onderhoud

De sieraden zijn gemaakt van verschillende materialen. Brons, zilver en glas, dit verschilt per sieraad.
De sieraden zijn gevuld met natuurlijke materialen als gedroogde bloemen en/of gras.
Krassen of deukjes zijn niet altijd te voorkomen, maar om ervoor te zorgen dat er lang plezier beleefd kan worden aan elk sieraad, wordt het volgende aangeraden:

  • Houd de sieraden zoveel mogelijk uit direct zonlicht wanneer deze niet gedragen worden. Dit voorkomt verkleuring van de gedroogde bloemen,
  • Berg de sieraden zoveel mogelijk op in een droge ruimte (geen badkamer),
  • Doe ringen af wanneer de handen worden gewassen,
  • Wees voorzichtig met haarlak, parfum en make-up. Doe het sieraad als laatste om,
  • Door de sieraden niet te dragen tijdens sporten of ruw werk, wordt onnodige breuk of verlies voorkomen,
  • Het glas van de sieraden is schoon te maken met een ontvetter.

Garantie

Op de sieraden zit een garantie van twee (2) maanden.
Het aankoopbewijs/de factuur geldt als garantiebewijs.
Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen de garantietermijn aan Wilma Natuurlijk te worden gemeld.

De garantie is niet geldig wanneer:

  • De sieraden door de koper zelf zijn gerepareerd/aangepast of door anderen zijn gerepareerd/aangepast.
  • De sieraden aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of onzorgvuldig zijn behandeld. Om dit te voorkomen, adviseert Wilma Natuurlijk de koper zich aan de onderhoudstips te houden. Die staan vermeld in de Algemene Voorwaarden onder het kopje 'Onderhoud' en in de footer van de webpagina onder het kopje 'Onderhoud'.

Klachtenregeling

Wanneer er onverhoopt sprake is van een klacht op welk vlak dan ook, vraagt Wilma Natuurlijk haar dit te laten weten. Dit kan via het versturen van een e-mail naar info@wilmanatuurlijk.nl, vermeld hierbij als onderwerp 'klacht.  Er wordt dan gezocht naar een oplossing.

Geschillen

Op overeenkomsten tussen Wilma Natuurlijk en klanten waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is het Nederlands recht van toepassing. Ook wanneer men woonachtig is in het buitenland.

Privacy

Wilma Natuurlijk gaat zorgvuldig met persoonlijke gegevens om. Hiervoor wordt het privacy beleid gehanteerd.

Disclaimer

Alle informatie, foto’s en teksten, met uitzondering van bepaalde links, zijn eigendom van Wilma Natuurlijk. Het is niet toegestaan de teksten en foto’s openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder toestemming. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk én niet-commercieel gebruik.
De informatie op deze website wordt met zorg en aandacht samengesteld. Toch is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast.
Wilma Natuurlijk heeft het recht om eventuele wijzigingen op de site met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.
Alle informatie en artikelen worden aangeboden zonder enige garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid.
Bepaalde links leiden naar websites buiten de website van Wilma Natuurlijk, deze zijn ter informatie voor de bezoeker opgenomen. Als deze links geactiveerd worden, verlaat men de website.
Wilma Natuurlijk sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de site.

Info

Voor meer informatie, of als er nog vragen zijn, neem gerust contact op met Wilma Natuurlijk. Dit kan via:
info@wilmanatuurlijk.nl

Ook kan er gebeld worden, via:

+31 (0)6 82875184

Omdat Wilma Natuurlijk flexibele werktijden hanteert, is het telefoonnummer beperkt bereikbaar. Laat alsjeblieft een bericht achter via de voicemail en er zal binnen drie werkdagen contact met je worden opgenomen.

KvK-nummer: 67102689
BTW-nummer: NL178285018B02

Link facebook

Klik hier voor het ontbindingsformulier.

Hier kunt u de Algemene Voorwaarden downloaden als PDF.

© 2015 - 2019 Wilma Natuurlijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.