Opgegroeid op de plek waar ik nu weer woon. Dat is is waar het om gaat op deze website. Met foto’s en verhalen wil ik mijn enthousiasme en liefde voor deze plek en haar natuur overbrengen. De plek is de Koekendorpseweg, een polderweg in Zuidland, een dorp in Zuid-Holland. Ik ben hier opgegroeid, heb gewoond op de boerderij waar ik nu náást woon. Hoe geweldig is dat.

Ik vind het prachtig hier. De natuur vind ik inspirerend. De weg waaraan ik woon is mijn thuishaven. Onze tuin is de plek van inspiratie, rust en plezier. Koeien in het land achter ons, de ondergaande zon achter de maïs, een straal zonlicht door de kastanjebladeren, een vlieg op de dahlia’s in de tuin, de aardappelplanten in bloei. Al deze dingen zorgen voor een gevoel van geluk. Op deze site probeer ik dit vast te leggen. Met foto’s en verhalen.

Een begrijpelijke stap nadat ik een webshop heb gehad met sieraden uit de natuur. Jullie reageerden enthousiast op de verhalen uit mijn dagelijks leven, op de bloemen en de daarbij behorende betekenis die werden verwerkt in de sieraden. De webshop is niet meer, maar de natuur blijft en mijn enthousiasme daarvoor ook.

Kom, we gaan de Koekendorp op!

Liefs,
Wilma